İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Konut Stokları Eriyor, Fiyatlar Artıyor, GECİKMEYİN…

Konut Stokları Eriyor, Fiyatlar Artıyor, GECİKMEYİN…

Stoklar eriyor, fiyatlar artıyor, GECİKMEYİN…

Çok kötü başlayan 2019 yıllı, ardından 2019 Aralık ayıyla ivme kazanan, 2020 Ocak ayı itibariyle rekor konut satışıyla devam eden gayrimenkul piyasa, şimdilerde eriyen konut stoklarıyla başlayan fiyat artışlarını tartışmaya başladı.

2020 YILI BÖYLE BEKLENMİYORDU!

Biraz matematik biliyorsanız, eldeki konut stokları erimeye başlarsa, konut fiyatları artacağını biliyorsunuz demek ki. Evet, şu anda görüne o ki, hızla artan konut satışları fiyatları arttırdı. Aslında 2020’ye gayrimenkul piyasası hiç beklenmedik şekilde hareketlendi. Aslında bu iyimser havayı konut üreticileri de hiç düşünememişti ama öyle bir hava yakılandı ki, eldeki konutlar bir erimeye başladı ve sonuç fiyatlara yansıdı.

EN AZ BİR VEYA İKİ YIL ALIR

Görünen o ki, bir süre sonra elde satılık çok az konut kalacak. Gerçi her ile göre bu konut fazlası değişkenlik içerse de ülke genelinde bu hava devam edecek. Hele hele 2019 yıllında o karamsar hava sebebiyle konut üretimini durduran inşaat firmları, hızla değişen olumlu hava karşısında üretime geçmek isteseler de bu olumlu havayı yakalamaları oldukça zor gözüküyor. Bu gün başlasalar, en az bir veya iki yılı alır.

BEKLERSENİZ YANILIRSINIZ..!

Konut kredi faizleri düştükçe düşüyor. Yeni konut projeleri yok. Eldeki stoklarda tükeniyor. Konut alımı için beklediğiniz her gün sizin için zarar. Bir an önce almayı düşündüğünüz evi almalısınız. Beklediğiniz her gün, size misliyle fiyat artışı olarak geri dönecek. Sadece konut stoklarının erimesi değil, inşaat maliyetlerinin de çok fazla artması, konut fiyatlarını neredeyse çok kısa süre içerisinde ikiye katlamasına neden olacaktır.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir