İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kocaeli İzmit Günlük Kiralık Daireden Sonra Saatlik Kiralıklar

Kocaeli İzmit Günlük Kiralık Daireden Sonra Saatlik Kiralıklar

“SAATLİK KİRALIK” Kiralık dairelerde gelindiği son nokta! Yıllık kiralık, aylık kiralık derken son dönemde çok tartışılan günlük kiralıklardan sonra şimdide saatlik kiralıklar ortaya çıktı. Hatta öyle ulu orta çıktı ki, Türkiye’nin en büyük ilan portalı olan sahibinden.com da bir emlak firması bu başlıkla; “KAGITHANE GUNLUK HAFTALIK SAATLİK APART DAİRELER” müşteri toplamaya çalışıyor

GÜNLÜK KİRALIK DAİRELER TARTIŞILA DURSUN..!

Birçok nedenlerden dolayı tehlike arz eden günlük kiralık daireler için devlet tedbirler almaya devam ede dursun, şimdi de ortaya “SAATLİK KİRALIK”  daireler çıkmaya başladı. Saatlik kiralık dairelerin kullanım amaçlarının ne olduğunu herkes tahmin ediyor. Daha yeni yeni aylık kiralık, günlük kiralıklara uyum sağlayacağız derken, saatlik kiralıkları içimize sindirmek hiç de kolay olmayacak.

“ARKADAŞLARINIZLA HOŞ VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİZDE”

sahibinden.com ilan sitesinde İstanbullu bir emlakçı “KAGITHANE GUNLUK HAFTALIK SAATLİK APART DAİRELER” başlığında ilan yayınladı ve açıklamalara da bizlerin pek de  alış olmadığımız açıklamalar yazmış;  “ARKADAŞLARINIZLA HOŞ VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİZDE” yanı sıra “KONAKLAMAK İÇİN HERHANGİ BİR ŞART YOK” Bu nasıl bir düşünce tarzı anlamış değiliz! Buna benzer o kadar fazla ilan var ki, birilerin dur demesi vakti gelmedi mi?

SAHİBİNDEN.COM’UNDA MÜDAHALE ETMESİ GEREKİYOR

Bu tür ilanların yayınlanmasına da izin verenleri de eleştirmek gerekiyor. Dedik ya, en büyük ilan sitesi olan sahibinden.com;  “Bana ne, parasını ödesin yeter ki, ne yayınlarsa yayınlasın” düşüncesi hiç de hoş bir düşünce olduğunu sanmıyoruz. Mutlaka sahibinden.com’un gözden kaçırdığını düşünüyoruz. Bu ve buna benzer ilanlar mutlaka kontrol altında olmalı. Ne demek? “SAATLİK”

“DAKİKALIK KİRALIK” YOLDA…

Yıllık, aylık, haftalık, saatlikler den sonra yakın bir zamanda ihtiyaca göre “DAKİKALIK KİRALIK”lar mı devreye girecek? İşin esprisi bir tarafa, devlet bu konuya el atmalı. Sadece İstanbul’da değil birçok ilde “KİRALIKLAR” başlığı altında bu tür saçma sapan durumlarla karşılaşıyoruz. Bizim beklentimiz, daha da bu sorun ilerlemeden müdahale edilmesi yönünde. Yoksa, espriyle başlayan “DAKİKALIK KİRALIK” çok yakında tartışılmaya başlar.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir