İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

GÖLCÜK SATILIK MÜSTAKİL EVLER EV FİYATLARI Sahibinden com

GÖLCÜK SATILIK MÜSTAKİL EVLER EV FİYATLARI Sahibinden com

GÖLCÜK SATILIK MÜSTAKİL EVLER EV FİYATLARI

GÖLCÜK SATILIK MÜSTAKİL EVLER EV FİYATLARI
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki satılık Müstakil evleri sizler için araştırdık…Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki satılık müstakil evlerin fiyatlarını Sahibinden com ilan adresinden aldığımız bilgileri ile sizler için yazdık. Peki Gölcük’te en pahalı satılık müstakil evin fiyatı ne kadar? Gölcükte en uygun fiyattaki satılık müstakil evin fiyatı ne kadar? Bütün bunları sizler için hazırladığımız araştırma sonuçlarını aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

GÖLCÜK HER ZAMAN GELİŞMEKTE OLAN BİR YER

Kocaeli ilinin ilçesi olan Gölcük, özgün bir donanma kenti özelliği taşımaktadır. İlçe 1926 yılında kurulan Türk Donanmasına ve Tersanesine ev sahipliği yapmaktadır. Gölcük kentin gelişmesinde çok önemli rol oynamıştır. Sürekli değişen insan profili nedeniyle, şehirde kültürel bir mozaik oluşmuştur bil ilçedir. Gölcük, Kocaeli’nin doğal güzelliklerinin yanında tarihi ve kültürel önemli yapılarının da olduğu oldukça güzel bir ilçesidir. Yaz mevsiminde denize girmek için sahil kıyılarında bulunan plajlarına birçok yerli ve yabancı turistin geldiği turistik yerlerden biridir. Böyle güzel bir ilçede yaşamak güzel bir tercih olabilir sizler için. Peki  Gölcük’te satılık müstakil evlerin fiyatları nelerdir aşağıdaki haberimizden  okuyalım…

GÖLCÜK’TE EN UYGUN FİYATLI SATILIK MÜSTAKİL EV

Kocaeli’nin her daim gelişmekte olan ve en güzel ilçelerinden biri olan Gölcük’teki satılık Müstakil evleri sizler için araştırdık. Gölcükteki satılık müstakil evlerin fiyatları ve özellikleri nelermiş Sahibinden com ilan adresinden aldığımız veriler ile Gölcük’te en uygun fiyattaki Müstakil ev 750.000 TL’den satışa çıkarılmıştır. Satılık Müstakil ev 2+1 şeklinde oda sayısına sahiptir. Alanı 90 m2 büyüklüğündedir. Isıtma sistemi doğalgaz (kombi) şeklinde ısıtmadır. Gölcük’teki satılık müstakil ev ile ilgili daha yakından bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten sahibinden com ilan sayfasına giderek ilan sahibi Mustafa Bey ile iletişime geçebilirsiniz.

GÖLCÜK SATILIK MÜSTAKİL EV

GÖLCÜK’TE EN PAHALI MÜSTAKİL EV

Kocaeli’nin her daim gelişmekte olan ve en güzel ilçelerinden biri olan Gölcük’teki satılık Müstakil evleri sizler için araştırdık. Gölcükteki satılık müstakil evlerin fiyatları ve özellikleri nelermiş Sahibinden com ilan adresinden aldığımız veriler ile Gölcük’te en pahalı fiyattaki Müstakil evin fiyatı 8.500.000 TL’den satışa çıkarılmıştır. 3+1 Şeklinde olan gölcük satılık müstakil ev 170 m2 alana sahiptir. Gölcük satılık müstakil ev Bir adet ve bir adet banyoya sahiptir. Gölcük’te bulunan satılık daire ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek ilan sahibi Erol Bücür ile iletişime geçebilirsiniz.

GÖLCÜK 3+1 SATILIK MÜSTAKİL EV

GÖLCÜK’TE YAŞAM..

Kocaeli İlinin en güzel muhitlerinden biri olan Gölcük ilçesi sizler için güzel bir yaşam yeri olabilir. Kocaeli’nin Gölcük ilçesi hep gelişmekte kültür ve turizm alanında da ilerlemiş bir ilçedir. Kolay ulaşımı sayesinde de istediğiniz yere rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Sakarya ve İstanbul gibi şehirlere de yakın bir konumu vardır. Kocaeli’nin Gölcük İlçesi ev almak ya da yaşamak için yer aranlar için güzel doğa ile yakından yaşam ,için tercih edilebilecek bir yerdir.

GÖLCÜK SATILIK MÜSTAKİL EVLER



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir