İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kartepe Yeşil Gonca Sitesi Satılık Villa

Büyült
23.000.000
Satılık
İlan No148500
Eklenme Tarihi16.05.2024
KategoriVilla
İlan TipiSatılık
Fiyat 23.000.000
Oda Sayısı 5+1
Metre Kare (m²) 380
Kat Sayısı 2
Site İçerisinde Evet
Otopark Var
Bina Yaşı 11-15 Arası
Isıtma Doğalgaz (Kombi)
Aidat (TL) 4500
Krediye Uygun Evet
Banyo Sayısı 2

İlan Açıklaması

Kartepe Yeşil Gonca Sitesi, 120 dönümlük arazi üzerinde konumlanan ve toplamda 73 villadan oluşan bir sitedir. Yeşil Gonca Sitesi, 5+1 odalı villalarıyla dikkat çekmekte olup, farklı tiplerdeki A, B ve C tipi villalarıyla zengin bir seçenek sunmaktadır.

Özellikle doğalgaz kombili olmaları sayesinde konforlu bir yaşam sunan bu villadır.
4.500 TL olan aidat bedeli, site sakinlerine çeşitli imkanlar sunarak yaşam kalitelerini artırmayı hedeflemektedir.

Fiber internet hizmetinin site sınırlarını aşarak evlere kadar ulaştırılacak olması da, teknolojik altyapının sürekli olarak güncellendiği ve geliştirildiği bir ortamın varlığını göstermektedir. Bu sayede, site sakinleri yüksek hızda internet erişimine sahip olacak ve modern yaşam standartlarından en iyi şekilde faydalanabileceklerdir.

Kartepe Yeşil Gonca Sitesi, sakinlerine hem doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunarken, hem de modern konfor ve teknolojik olanaklarla donatılmış bir yaşam alanı sağlamaktadır. Bu özellikleriyle, site hem aileler hem de yatırımcılar için cazip bir seçenek oluşturmaktadır

Konum olarak İzmit merkeze 18 km, Sakarya'ya 30 km, Maşukiye bölgesine 11 km ve İstanbul'a 130 km uzaklıkta bulunan Yeşil Gonca Sitesi, şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunmaktadır. Güvenlik önlemleriyle de dikkat çeken site, huzurlu ve konforlu bir yaşam sunmaktadır.

Bu site, güvenlik ve konfor odaklı bir yaşam alanı sunmaktadır. Özellikle site içi yangın hidranti sistemi, internet ve doğalgaz altyapısı gibi modern olanaklarla donatılmıştır.

Sitenin sunduğu özellikler arasında siteye ait 200 tonluk aktif su deposu ve elektrik kesintilerine karşı tüm villaların ve sitenin enerjisini karşılayacak 400 kW jeneratör bulunmaktadır. Bu sayede günlük yaşamın aksamadan devam etmesi sağlanmaktadır.

Site içerisinde yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, villaya özel hobi bahçesi, yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurları yer alır. 

KOCAELİ EMLAK

Kartepe Yeşil Gonca Sitesi villanızı satmayı düşünüyor yada Kartepe Yeşil Gonca Sitesi villa sahibi olma hayaliniz varsa, doğru yerdesiniz!
Size en kaliteli hizmeti sunmak için buradayız.
Kocaeli Emlak olarak önceliğimiz, geleceğinizi inşa etmenize yardımcı olmak ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde anlayıp çözümler üretmektedir.Dairelerinizi en iyi şekilde sunmakta ve seçkin müşteri memnuniyeti anlayışımızla, sizleri memnun etmek için tüm gayretimizi sarf ediyoruz.Kocaeli Emlak, 25 yıllık deneyimi ve güvenilirliği,
Tuğçe Hamzaoğlu ile birlikte çalışmaktadır.
Sizin için, satılık ve kiralık daireler, arsalar ve villalarınızı en kısa sürede en uygun şekilde değerlendirmek için buradayız
Sadece bir telefon uzaklığındayız.
Daha detaylı bilgi almak isterseniz;
Tuğçe Hamzaoğlu 0 552 818 09 41 numaradan ulaşabilirsiniz.



Özellikler

Benzer İlanlar
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir