İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Merkez 3 Katlı Kiracılı Satılık İş Yeri (Konut Kredisine Uygun)

Büyült
8.745.000
Satılık
İlan No60140
Eklenme Tarihi30.11.2022
KategoriOfis & Büro
İlan TipiSatılık
Fiyat 8.745.000
Metre Kare (m²) 585
Kat Sayısı 5
Bölüm & Oda Sayısı 5
Bina Yaşı 11-15 Arası
Isıtma Doğalgaz (Kombi)
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır

İlan Açıklaması

İzmit İnönü Caddesi’ne paralel Cengiz Sille Sokakta bulunan Satılık İş Yerimiz;, 585  kullanım alanlı satılık iş yerimiz Kocaeli Emlak tarafından satışa sunulmuştur.

İş yeri toplamda 585 m²’lik bir alana sahiptir. Satılık iş yeri konumu itibariyle çeşitli sektörler ve kullanım alanları için uygun bir seçenektir ve geniş kullanım alanı ve merkezi konumuyla farklı sektörlerden girişimciler için ideal bir seçenek sunmaktadır.

İşletme sahipleri, mağaza açmak veya ofis olarak kullanmak gibi farklı amaçlara hizmet edebilirler. Satılık iş yeri kira getirisi oldukça yüksektir.

İnönü Caddesi’ne paralel Cengiz Sille Sokakta bulunan iş yeri, tapusunda mesken göründüğünden konut kredisi için uygun olduğu belirtiliyor.

5 katlı binanın son 3 katı satılık olan iş yerinde, eğitim kurumu kiracısı bulunuyor ve 7 yıldır aynı kiracı bulunmaktadır.

İnönü Caddesi’nin işlek trafiği ve Cengiz Sille Sokak’ın merkezi konumu, iş yeri için avantajlı bir konum sağlıyor. İş yeri ile ilgilenenlerin bu fırsatı kaçırmaması öneriliyor.



Özellikler

Benzer İlanlar
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir