İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mh. Satılık 3+1 Dubleks Daire

Büyült
2.950.000
Satılık
İlan No57280
Eklenme Tarihi21.10.2022
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 2.950.000
Oda Sayısı 3+1
Metre Kare (m²) 155
Kat Sayısı 2
Site İçerisinde Hayır
Kullanım Durumu Boş
Otopark Yok
Bina Yaşı İnşaat Halinde
Isıtma Yerden Isıtma
Eşyalı Hayır
Krediye Uygun Evet
Bulunduğu Kat 2
Banyo Sayısı 2

İlan Açıklaması

Dairemiz Kartepe'nin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunmaktadır. 3+1 düzenine sahip olan dairemiz 155 m2 geniş bir alana sahiptir ve dubleks olarak tasarlanmıştır. Bu dairede eğimsiz bir çatı bulunmaktadır. İş yeri üstü 2 katlı bir binanın 2. katında bulunmaktadır. Bina yaşı 0'dır. 

Geniş bir alana sahip olmanın yanı sıra, iç mekanı da oldukça etkileyici. Dairenin her köşesi özenle düşünülmüş ve tasarlanmıştır. İşçilik ve malzeme kalitesi  birinci sınıftır ve bu dairede yaşamak gerçek bir ayrıcalıktır.

En heyecan verici özelliklerden biri ise yerden ısıtmadır. Bu özellik sayesinde kış aylarında bile sıcacık bir evde yaşayabilirsiniz. Ayrıca, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kartepe'nin en tercih edilen bölgelerinden biridir ve dairemiz bu merkezi konumda bulunmaktadır. Bu daire yüksek kira getirisi sunmaktadır, bu da yatırım yapmak isteyenler için harika bir fırsattır.

Merkezi konumda bulunan dairemiz, İzmit Şehir Merkezi'ne sadece 12 dakika, Kartepe Kayak Merkezi'ne 15 dakika, Cengiz Topel Havalimanı'na 10 dakika ve Sapanca Gölü'ne 20 dakika mesafededir. Ayrıca, marketlere, okullara, sağlık ocağına, eczanelere, Kartepe Semt Pazarı'na ve camiye yürüme mesafesindedir. Bu sayede günlük yaşamınızı kolaylıkla sürdürebilirsiniz.

Kartepe'nin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan dairemiz, konumu, genişliği, kalitesi ve olanaklarıyla gerçekten harika bir seçenektir. Bu dairede yaşamak, hem konforlu bir yaşam sunar hem de yatırım yapmak isteyenlere yüksek kira getirisi sağlar. Eğer siz de bu ayrıcalıklı yaşamın tadını çıkarmak istiyorsanız, hemen bu daireyi tercih edebilirsiniz.


KOCAELİ EMLAK

Kartepe'de evinizi satmayı / kiralamayı düşünüyor yada Kartepe'de ev sahibi olma hayaliniz varsa, doğru yerdesiniz!
Size en kaliteli hizmeti sunmak için buradayız!
Kocaeli Emlak olarak önceliğimiz, geleceğinizi inşa etmenize yardımcı olmak ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde anlayıp çözümler üretmektedir. Dairelerinizi en iyi şekilde sunmakta ve seçkin müşteri memnuniyeti anlayışımızla, sizleri memnun etmek için tüm gayretimizi sarf ediyoruz.
Kocaeli Emlak, 25 yıllık deneyimi ve güvenilirliği,
Tuğçe Hamzaoğlu ile birlikte çalışmaktadır.
Sizin için, satılık ve kiralık daireler, arsalar ve villalarınızı en kısa sürede en uygun şekilde değerlendirmek için buradayız
Sadece bir telefon uzaklığındayız.
Daha detaylı bilgi almak isterseniz.
Tuğçe Hamzaoğlu 0 552 818 09 41 numaradan ulaşabilirsiniz.






Özellikler

Benzer İlanlar
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir