İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

“Yahya Kaptan Satılık Daire Ev” Fiyatlar, Yorumlar, Öngörü

“Yahya Kaptan Satılık Daire Ev” Fiyatlar, Yorumlar, Öngörü

“Yahya Kaptan Satılık Daire Ev” Fiyatlar, Yorumlar, Öngörü

Yahya Kaptan, İzmit’in en popüler mahallesi, nüfusu neredeyse 25 bine dayandı. Hal böyle olunca da, insanların yaşam alanları olan konutlar, büyük önem taşıyor. Toplu Konut’un 5.600 civarında olan konut sayısına karşılık, hemen arkasındaki lüks konutları da eklerseniz, tahmini 7.500 konuttun olduğu İzmit’in en kalabalık mahallesinden bahsediyoruz. Peki, “Yahya Kaptan Satılık Daire Ev Fiyatları” ne durumda..?

REKLAMI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

270 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Yahya Kaptan’ın eski evleri, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmakta. Yaklaşık 95.000 m2 alan üzerinde kurulu olan Yahya Kaptan’da 2+1satılık daireler 270.000 TL’den başlıyor dersek yanılmamış  oluruz. Bu kadar büyük bir alana dağılan evlerin, fiyatlarını belirleyen en büyük özellikte lokasyonudur. Yahya Kaptan’da tüm satılık dairelerin fiyatları önce konumunun değeriyle belirlenir. Bu yüzden 2+1 dairelerin en üst limitleri de 300.000 TL civarına kadar yükselir. 300 Bin üstü isteyenleri de görebilirsiniz ama bu fiyatlar hiç de gerçeği yansıtmaz.

300-370 BİN TL ARALIĞINDA ALIN

“Yahya Kaptan Satılık 3+1 Daire Ev” fiyatları için yorumumuz kesin, 300-370 Bin TL bandında alın. Zaten bu fiyat aralığında bu günlerde ev almanız mümkün. Birçok emlak ilan sitesinde bu aralıkta satılık daire bulmanız mümkün. Yahya Kaptan’ı çok iyi bile uzman gayrimenkul danışmanları da sizlere bu fiyat aralıklarda alım yapabileceğinizi söyleyecektir. Farklı farklı 3+1 modeller ve konumları da sakın göz ardı etmeyin.

“HER KÖR SATICININ, KÖR ALICISI OLUR”

“Yahya Kaptan Satılık Daire Ev Fiyatları”haberini yaparken karşımıza çok dikkatimizi çeken, belki de Yahya Kaptan’ın en pahalı dairesini sizlerle paylaşmadan geçmeyelim. 8 katlının, 8. Katı, 3+1, çok bakımlı ilanıyla 450.000 TL Fiyat İstiyor.  Hem de sahibinden satıyor. Satıcı bu ilana bir de “Emlakçıya komisyon ödemeden, sahibinden”  yazsaydı tam olacaktı da! Böyle fiyatlara, böyle açıklamaları da biz çok gördük. Konumuz dağıtmadan bu ilana biz bir atasözü ile son verelim; “Her kör satıcının, kör alıcısı olu”

“YAHYA KAPTAN SATILIK DAİRE EV FİYATLARI” YORUMUMUZ…

Yahya Kaptan hiçbir zaman değer yitirmeyecek bir yer. Hele hele, daire sahiplerinin sadece paylarına düşen yüksek arsa payları bile büyük değer olarak gösteriliyor. Gelecekte, eski konutların yıkılıp, yeni yeni ticari alanlar, rezidansları hayal ettiğimizde bile Yahya Kaptan büyük bir değer olduğunu düşünebiliriz. Sonuçta, mevcut durumu, reel fiyatlarla Yahya Kaptan’dadaire almak her zaman kazandırır ama kira getirisi için de Yahya Kaptan’dan daire satın alınmaz. Bu apayrı konuyu da farklı bir haberde işleriz, küçük bir hatırlatma.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir