İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Simit deyip geçmeyin, ÜÇ YILLIK KİRASI...!

Simit deyip geçmeyin, ÜÇ YILLIK KİRASI...!

Simit deyip geçmeyin, ÜÇ YILLIK KİRASI...!

Simit deyip geçmeyin, İzmitliler bu simidi çok tüketirler. Hal böyle olunca adım başı simit tezgahları görürüsünüz. Sakın buralı bedava zannetmeyin, bakın bir simitçi, İnönü Caddesi, Çocuk Parkı karşısında 1 m2 simit satış yeri için, İzmit Belediyesi’ne üç yıllık ne kadar ödeyecek?

3 YILLIK KİRA BEDELİ…

İzmit, Ömerağa Mahallesi, İnönü Caddesi, No:170 adresini önündeki, simit satış yeri için İzmit Belediyesi ihale açtı. 1 m2 simit satış yeri için belirlenen aylık muhammen bedel, 1.050 TL. Ancak, İzmit Belediyesi, bu bedeli şartname gereği üç yıllık peşin alacak. Bu bedelle bile olsa, ihaleye girip fiyat arttırılmadığını bile düşünecek olursak, burayı kiralayacak olan simitçi 37.800 TL para ödeyecek. İhaleye birkaç kişi girip, artırım yaparsa, belki de bu 40-50 Bin TL’yi bulabilir.

İHALE 30 EKİM…

İnönü Caddesi, Çocuk Parkı karşısında bulunan bu 1 m2’li simit satış yeri için yapılacak ihale tarihi  30 Ekim  2019, saat 11:00 olarak  belirlendi. İhale, Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi No:9 Belsa Plaza adresindeki Belediyemiz Hizmet Binası 2.katındaki Encümen Salonunda yapılacaktır.

SON BAŞVURU 25 EKİM…

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 25.10.2019 Cuma günü saat: 16.00'a kadar (posta ile gönderilen tekliflerde dahil olmak üzere) aşağıda belirtilen evrakları İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir