İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Ne olacak bu Panorama'nın hali..?

Ne olacak bu Panorama'nın hali..?

Ne olacak bu Panorama'nın hali..?

Bir dönem konut sektörüne damgasını vuran, her yaptığı konut ve iş yerlerini peynir ekmek gibi satan, Rengin İnşaat, Metin Alan ve Erhan Güleryüz ortaklığı bilinmeyen bir sebeple bitti. Bitti bitmesine de, arkasında büyük bir enkaz bıraktı "Panorama 4" Şimdi mağdurlar soruyor, "Ne olacak Panorama 4'ün  hali..?"

"KARA KEDİ GİRDİ"

96 konut 12 Villa, 10 iş yerinden yapılması  planlanan Panorama 4 konut projesi 2016 yılından satışa sunulmuş ve 2019 yılında da teslim edilmesi planlanmıştı. Kabasının bir bölümü bitirildikten sonra da bilinmeyen bir sepeble ortaklar Alan ve Güleryüz arasına kara kedi girdi ve proje birden bire durdu. Yıl 2020 ve hala bırakıldığı gibi kaba inşaat halinde.  

KARA KEDİDEN PARA GİRDİ..!

Dedik ya bir dönem inşaat sektörüne damgasını vuran bu ikili, Panorama 4'ün başlamasıyla birlikte büyük bir anlaşmazlık yaşadı. Konuşulanlara göre Metin Alan ve Erhan Güleryüz para konusunda anlaşamadı ve Panorama 4'ü yarım bırakıp gittiler. Birçok dedikodu da ortaya atıldı. Biz dedikoduları paylaşmıyoruz ama Panorama 4'ten bir çok vatandaş, Alan ve Güleryüz'e güvenip ev almışlardı...

BİR ÇOK MAĞDUR VAR...

Panorama 4'ten gayrimenkul alan ve inşaata malzeme veren firmalar mağdur. Kimse bunu konuşmuyor ve çözüm üretmiyor. Ortalarda satılacak diye bir çok duyum alıyoruz ama hala bir çözüm üretilmedi. Mağdurlar neden bu kadar sesiz onuda anlamış değiliz. Belki de biz bilmiyoruzdur.

ANLAŞAMIYORLAR..!

Bu ikili aslında bu sorunu çok kolay çözebilirlerdi. Hatta bir çok kişi araya girip sorunu çözmek  isteseler de, sorun daha da büyüdü. Şimdi bırakın bir araya gelmeyi, konuşmuyorlarmış. Her ne olursa olsun, bu ikili gerçekten çok büyük işlere imza attılar. Şimdi bu durumda olmaları oldukça üzücü. Umarız en kısa sürede de bir araya gelirler ve mağdurları mutlu ederler.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir