İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

KONUTLARDAKİ FAİZ VE ZAM KARMAŞASI % 0,64 mü, % 64 mü..?

KONUTLARDAKİ FAİZ VE ZAM KARMAŞASI % 0,64 mü, % 64 mü..?

KONUTLARDAKİ FAİZ VE ZAM KARMAŞASI % 0,64 mü, % 64 mü..?

Ortalık toz duman. Konutlar, neredeyse kapanın elinde kalıyor. Sıra var desek yeridir. Bu günlerde ne siyaset, ne futbol, ne Kovid 19 konuşuluyor,  varsa yoksa konut, ev. Tabi, hal böyle olunca da, cazip görünen% 0,64 konut faiz oranına karşın karşı atak hemensatıcılardangeldi. Öyle böyle değil,% 50 oranında zam yapanlar var! Kimsede neden zam yaptın demiyor? Bu işe bir dur diyen  olmazsa, işler daha da karışacak. Gelin dilimiz döndüğünce durumu analiz edelim

FAİZ ORANINA ALDANMAYIN!

Evet, tarihi konut faiz oranı ve aynı zamanda 1 yıl da ödemesiz ama bir durun. Bundan bir ay önce 330 Bin TL civarında Yahya Kaptan'da bir çok satılık daire varken, şimdi400Bin TL civarına çıktı. Ne oldu bir ayda da  fiyatlar bu  kadar arttı. İnşaat firmalarında ise durum  daha vahim.350Bin  TL'lik daireyi birden bire 450 Bin TL'ye çıkaranlar var.Aldanmayındiyeceğim ama bir çok alıcı bu fiyatların daha daartacağı endişesi içinde olduğunu belirtmek isteriz.

"TAMAMINA KREDİ" HAYAL..!

Konut alıcılarının bir de hayali var;"TAMAMINA KREDİ" Siz istediğiniz kadar kredi kullanabilir olun, konut kredisi için eksper değerinin % 90'ına kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Örnek mi? Yahya Kaptan'da 400 Bin TL'ye daire için anlaştınız, eksper değerini 330-350 Bin TL yazsa, alabileceğiniz  kredi miktarı 305 Bin TL olacaktır. Yani 100 Bin TL  nakit vermeniz gerekecektir. Bu son konut zamlarından sonra "TAMAMINA KREDİ" hayal oldu. Ama yinede bir çok eksperdeğerinesatılan konutlar olduğunu da unutmayın.

GEREKİYORSA GERÇEK DEĞERİ OLSUN, 0,92 İLE KULLANIN

Sizlere bir tavsiyemiz olacak. Öncelikle piyasada hala duyarlı satıcılar mevcut. Hatta konutlarına bu korkunç zamları yapanlarda zaman içindesatamadıklarıiçinde fiyatlarını kademeli şekilde aşağıya da çekeceklerdir, eminiz. Bırakın bu0,64 faiz oranlarıyla, evlerine% 64  zam yapanları, sizler bundan 1 ay önceki fiyatlarda olan konutları tercih edin, hatta gerekiyorsa da0,92 ile konut faizi kullanın. Yapın hesabınızı, bakın bize nasıl hak vereceksiniz!

BU FIRSATI  KAÇIRMAYIN

Biz şunu demiyoruz; "SAKIN KONUT ALMAYIN"Hayır, kesinlikle konut alın ama gerçek değerleriyle alın. Panik yapmayın. Gerekiyorsa profesyonel destek alın. Güvendiğiniz gayrimenkul danışmanlardan mutlaka yardım alın. Bu piyasayı profesyoneller sizden çok daha iyi biliyorlar. Fiyatların, Ne zaman? Ne kadar? ve Ne kadar olacağını sizlere söyleyebilirler. Sakin olun ve acele karar vermeyin. Çok pişman olursunuz. Her ne olursa olsun, doğru karar verin ama mutlaka bir konut yatırımı yapın.




Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir