İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kocaeli’nin En İyi, Büyük Emlakçıları, BANKALAR

Kocaeli’nin En İyi, Büyük Emlakçıları, BANKALAR

Kocaeli’nin En İyi Emlakçısı , Bankalar! TUĞÇE HAMZAOĞLU

Öyle bir ekonomik durgunluk yaşıyoruz ki, bankalar emlakçı gibi çalışmaya başladı. Geri ödeme zorlu çeken müşterilerinin ellerinden gayrimenkulleri alan bankalar, çarşaf çarşaf “Kocaeli Satılık Daire” paylaşmaya başladılar. Sadece daire değil, arsa, villa, tarla gayrimenkulde aklınıza ne geliyorsa. Hal böyle olunca da, Kocaeli’nin en büyük emlakçıları bankalar oldu çıktı. Bizde Kocaeli’de bu durumu bir araştıralım istedik.

392 BİN TL’YE ERENKAYA PARK EVLERİ SATILIK DUBLEK

Vakıfbank, İzmit’en en popüler semti Bağçeşme’de Erenkaya Park Evleri’ndeki 257 m2 kullanım alanlı, 5+1, bahçe dubleksini, 392.000 TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkardı. Açıklamalarında da “Bodrum katta; hol, hobi odası, 2 oda, soyunma odası, ebeveyn banyo, banyo+wc, ve iç bahçe (25 m2 dir) tertibinde olup alanı brüt 125 m2 dir. Zemin kat projesine göre; 2 oda, banyo+wc, salon, hol, antre, mutfak ve 2 adet balkon tertibinde olup alanı brüt 132 m2 dir. Taşınmaz proje alanı yaklaşık 257 m2 dir.”Vakıfban’tan buna benze Kocaeli’nde onlarca ilan bulmanız mümkün. Alın size Vakıfbank’tan Kocaeli Satılık Daire  Ev Arsa Villa Tarla web adresi linki…

ZİRAAT BANKASI’NDAN KOCAELİ KANDIRA’DA SATILIK ARSA

Bir başka kamu bankası olan Ziraat Bankası ile devam edelim. Kandıra Kırkarmut Köyü Satılık Tarla 7590,11 m² Alanlı Tarla bankadaki Muhammen Bedel: 137.000 TL Metrekare hesabına vurduğumuz da ise, 18 TL’ye gelmekte. Bira başkası, İzmit Hakaniye-Kaynarca Köyü’nde bulunan dört parça tarla, toplam yüzölçümü 22.340 m²,  Muhammen Bedel: 266.250 TL Bu iki ilanı incelemek isterseniz, fiyatların üzerini tıklayın.

İŞ BANKASI’NDAN KARTEPE KARCİTY EVLERİ SATILIK DÜKKAN İŞYERİ

Türkiye’nin en büyük bankalardın bir olan İş Bankası’ndan satılık işyeri. Kartepe’de Bahçeşehir Koleji’nin hemen karşısında bulunan lüks Karcity Evleri’nde satılık 55 m2 kullanım alanlı dükkan. Bankanın satış başlangıç bedeli ise, 280.000 TL. Karcity Evleri yaklaşık 100 konuttan oluşan lüks bir site. Bankanın satışa sunduğu işyeri de, caddeye bakan kısımda bulunmakta. Kartepe’de satılık dükkan, işyeri için detayları görmek istiyorsanız TIKLAYIN…

YÜZLERCE BİNLERCE KOCAELİ SATILIK DAİRE, EV, ARSA, TARLA, VİLLA İLANLARI

Bildiğiniz tüm banklar, yukarıda verdiğimiz örnekler gibi, Kocaeli’nin en büyük gayrimenkul satıcıları olmuşlar. Yüzlerce belki binlerce Kocaeli’nde satılık daireler, evler, arsalar, tarlalar, villalar mevcut. Biz sizlere bildiğiniz bir kaç örnek verdik ama sakın yanılmayın, bankaların vermiş olduğu satış fiyatları reel fiyatlar, öyle ucuz falan zannetmeyin. Bankalardan gayrimenkul alacaksanız, yinede uzman gayrimenkul firmalarından destek almanızı da tavsiye ederiz.

BANKALAR EN BÜYÜK EMLAKÇI OLMA YOLUNDA…

Yakın bir tarihte, Kocaeli Satılık Daire, Ev, Villa, Arsa, Tarla deyince akla ilk bankalar gelecek. Ellerinde öyle stok oluştu ki, en büyük gayrimenkul firmaları olmaya az kaldı. Sadece Kocaeli değil, Ulusal, en büyük emlakçılar bankalar oldu. Nasıl bu duruma geldindi derseniz, tek bir cevap, ülke ekonomisinin geldiği durum diyebiliriz. Eminiz, bankalarda bu işten memnun değillerdir ama bankalar hep kendilerini güvence altına aldıkları için, bu durum onları pek de rahatsız etmediğini de görüyoruz.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir