İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kocaeli Satılık Yurt, Aylık Kira Getirisi de

Kocaeli Satılık Yurt, Aylık Kira Getirisi de
Bu yurt 40 Milyon TL’ye Satılık, aylık kira getirisi de..!

Kocaeli sınırları içinde satılık özel mülkleri haber olarak karşınıza getirmeye çalışıyoruz. Bunlardan birini de sizlerle paylaşmak istedik. Bu sefer 40 Milyon TL’lik satılık  öğrenci yurdunu haber yapmak istedik. Ama dikkatleri çeken de bu mülkü aylık getirisi..!

UMUTTEPE’DE 620 KİŞİLK YURT

Sahibinden.com’da ilanları dönen 40 Milyon’luk satılık yurt, 200 odalı, 620 öğrenci kapasitesinde, 10.000 m² kullanım alanına sahip, toplam 7 kattan oluşan bu devasa bina, bir bodrum, bir katı iş yerleri, beş katıda öğrencilerin kaldığı yerden oluşmakta. İlan metnin bir bölümünde; “TAMAMEN 5 YILDIZLI OTEL KONSEPTİNDE HİÇ BİR EKSİĞİ OLMAYAN ÖĞRENCİ YURDU” kullanılmış ve gerçekten böyle bir özel bina olduğu her halinden ve fiyatından da belli oluyor.

AYLIK GETİRİSİ 207 BİN TL

Yurdun satılık ilan metninde bir bölüm bizi oldukça fazla şaşırttı. 40 Milyon TL’ye satılık olan bu yurdun aylık kira getirisi ne kadar biliyor musunuz? 207 BİN TL..! Açıklama metni aynen şöyle “Kiralık yurdun şu anki aylık getirisi NET 165.000 TL + KDV*Alt kat komple dükkan olup dükkanların toplam aylık getirisi NET 42.000 TL + KDV” Çok büyük bir kira getirisine sahip olan bu yurdun yeni sahibi her ay cebine 207 BİN TL + KDV para koyacak. Ne diyelim, şimdiden yeni alıcısına hayırlı olsun…

sahibinden.com ilan metni için tıklayın...


Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir