İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kandıra’nın en değerli PRİM yapacak köyleri Murat HAMZAOĞLU

Kandıra’nın en değerli PRİM yapacak köyleri Murat HAMZAOĞLU

Kandıra’nın en değerli, PRİM Yapacak köyleri

HABER; Murat Hamazoğlu Kandıra, sadece ilimizden değil bir çok yerden gayrimenkul  yatırımcısı olan, yüz ölçümüyle en büyük ilçelerinden biridir Kandıra. Bizde sizlere ışık tutacak, son günlerin gayrimenkul adına en değerli köylerini araştırdık.

Kocaeli’nin alan olarak en büyük ilçelerinden biridir Kandıra. Toplam 855 km² alana sahip, ikinci en büyük alan İzmit ise 484 km² alana sahip, neredeyse iki katı. Hal böyle olunca da geniş topraklara sahip olan Kandıra’nın gayrimenkulleri de oldukça popüler olması kadar doğal bir şey yok. Sadece Kocaeli’nden değil, ülkenin farklı yerlerinden yatırımcıları vardır Kandıra’nın. Bizde sizler için bir çalışma yapıp, son günlerin en değerli köylerini mercek altına almaya çalıştık.

KANDIRA OSB HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

Yılan hikayesine dönen Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sonunda inşaata başladı. Kandıra Cezaevi’ne yakın bir bölgede başlayan çalışmalar ile birlikte çevresine daha önce yatırımım yapanları da heyecanlandırdı. Nasıl heyecanlandırmasın ki? 80 fabrika, 10 bin kişiye istihdam, 60 bin kişi de dolaylı yollardan ekmek kapısı olacak. 2023 yıllında tam faaliyete geçmesi beklenen OSB çevresindeki arsa fiyatlarını da artmasına neden oldu.

KOCAKAYMAZ’DA BEKLENTİLER ÇOK BÜYÜK

Kandıra OSB her şeyi değiştirdi diyoruz ve bundan en çok etkilenen köylerden biride Kocakaymaz Köyü, neden mi? Bir OSB’ye en yakın ve yeni konut imara açılan ve çevredeki yerleşim alanı olabilecek tek yer. Kandıra Cezaevi’ne en yakın köy, yapılacak 3. Otobana bağlantı yollunun çıkış bölgesi olduğu için Kocakaymaz deniliyor. Bölgedeki konut imarlı yerlerin fiyatları her geçen gün artması da, bizim söylediklerimizi doğrular neticesinde olduğunu da göreceksiniz.

13. İLÇE KOCAKAYMAZ OLURSA, ŞAŞIRMAYIN..!

Yaptığımız araştırmada, karşımıza Kocakaymaz ile ilgili çok farklı bir konu daha çıktı, biz bile şaşırdık! Bir türlü Kandıra ilçe merkezini geliştiremeyen yerel yöneticiler, OSB’nin faaliyete geçmesiyle Kocakaymaz’ın Kandıra ilçe merkezinin önüne bile geçebileceğinin endişesini taşımaya başladılar. Kocakaymaz’ın bir 5 yıl içinde Kandıra merkez ilçe nüfusunun iki-üç katı geçeceğini ve ticaretin büyük olasılıkla Kocakaymaz’a kayacağını bile düşünüyorlar. 13. İlçe Kocakaymaz olursa da hiç şaşırmayın.

OSB ÇEVRE KÖYLERİ DE HAREKETLİ

Kandıra OSB’nin çevre köyleri de hareketlenmeye başladı. Goncaaydın, Topluca, Elmacık, Terziler, Kırkarmut, Kaymaz Erikli köyleri de OSB’nin etkisiyle Kandıra’nın değerli köyleri içine girdiğini söyleyebiliriz. Bu köyler de köy imarı olmasına karşın, yarınlarda ister istemez, ilk imara açılacak bölgelerden olması da, yatırımcıların iştahının kabarmasına neden oldu. Bu köylerden yatırım yapanlar, gelecekte çok ciddi kazançlar elde edeceklerini bildikleri için, bu köyleri mercek altına aldılar. Dolayısıyla gayrimenkul fiyatları da arttı.

BALCI KÖYÜ SANAYİ DEDİKODULARI..!

Dedikodu da olabilir ama Kandıra’nın Balcı köyü içinde sanayi alanı olabilir deniliyor. Ateş olmaya yerden duman çıkmaz dedik, sizle paylaşalım istedik. Olursa, Kandıra’nın en değerli köyleri arasına girebilir, dedikodudan ibaretse, dikkate almayın deriz. Ne olursa olsun, Kandıra’ya yatırım yapacaksanız, Balcı Köyü’nü yakından takip edin deriz. Böyle bir durumda, gayrimenkul fiyatları ona katlar bilmiş olun. Balcı Köyü cepte..!

KANDIRA’NIN KÜÇÜK PARSELLER REVAÇTA..!

Büyük parsellere 10 adet yatırımcı çıkıyorsa, küçük parsellere 100 yatırımcı çıkar. Bu nedenle de Kandıra’nın en değerli köyleri içine, küçük parselli köyleri dahil edebilirsiniz. Bunların en başında Süllü Köyü diyebiliriz. Süllü Köyü haricinde, küçük parselli terler çok çabuk el değiştirdiği için çok daha revaçta olduğunu görebilirsiniz. Bu tür köyler çok olmamakla birlikte, iyi bir araştırmayla bu tür köylerin küçük küçük parsellerine yatırım yapabilirsiniz.

KARADENİZ’E YAKIN GAYRİMENKULLER

Kandıra’nın en değerli köyleri için olmazsa olmazlardan biride Karadeniz’e yakın gayrimenkuller. İster imarlı, ister tarla vasfı olsun, buralardan yapacağınız, uzun vadeli yatırımlar fazlasıyla kazanmanıza neden olacaktır. Son yıllarda, Kandıra sahillerinin yaz sezonunu uzatmak için yoğun bir çalışma yapılmakta. Kısa sezon bir şekilde uzatılabilirse, gayrimenkul değerleri de bu duruma paralel artacağını da unutmayın.

SİZ SİZ OLUN, PROFESYONEL DESTEK ALIN

Tabi ki, bizler elimizden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz ama ne olursa olsun, Kandıra bölgesine çalışan çok ciddi gayrimenkul firmaları var. Bölgeye yatırım yapacaksanız, mutlaka onlardan profesyonel destek almanızı tavsiye ederiz. Gayrimenkul satın alırken bir bedel ödeyeceksiniz ama iyi bir gayrimenkul danışmanı, sizi yönlendirmeyle çok daha fazla kazandıracağını da unutmayın. Kandıra’nın en değerli köyleri sizlerle paylaşmaya çalıştık. Bu bizim değerlendirmememiz…



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir