İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kandıra Cebeci Satılık Dükkan 35 BİN TL ve 50 BİN TL (SGK)

Kandıra Cebeci Satılık Dükkan 35 BİN TL ve 50 BİN TL (SGK)

35 BİN TL ve 50 BİN TL Kandıra Cebeci Satılık Dükkan ( SGK )

Kandıra, Cebeci’de, Kocaeli İzmit Sosyal Güvenlik Merkezi'ne ait iki adet dükkan açık artırma suretiyle satılacaktır.

CEBECİ PLAJINA CEPHE

Cebeci Plajı’na, Kovanağzı Plajı’na, Kefken Limanı’na ve Cebeci Camii’ne yakın konumdadır. Satışa konu taşınmazın konumlu olduğu ana taşınmaz; betonarme yapı tipinde ayrık nizam şeklinde inşa edilmiştir. Değerleme konusu taşınmazların projesine göre Bodrum Kat, Zemin Kat, 1.Kat ve Çatı katından oluşmaktadır. Bodrum katta 10 Adet Bağımsız Bölüm dükkanlar bulunmaktadır.

1 VE 3 NOLU DÜKKANLAR SATILIYOR

Mülkiyeti İzmit Sosyal Güvenlik Merkezi'ne ait, Kocaeli’nin Kandıra ilçesi, Cebeci Mahallesi’nde bulunan iki adet dükkan açık artırma ile satışa sunulacak. Tapuda 354 parsel  üzerinde görünen, 1 Nolu bağımsız bölüm 11 m² kullanım alanına, diğer satışa sunulan 3 Nolu bağımsız bölüm 16 m² kullanım alanına sahip. 

FİYATLARI 35 BİN ve 50 BİN TL

Kandıra Cebeci’de satılık dükkanlar için belirlenen satış fiyatlarıysa, 11 m²  için 35.000 TL, 16 m² olan içinde 50.000 TL kıymet takdiri yapılmış olup, belirlenen gün ve saatte açık artırma usulü  ile satışa sunulacaktır. Satılık dükkanlar, Karadeniz’in en değerli plajlarından biri olan Cebeci Plajı’na cephe olması, bu ihaleye ilgi görmesine neden olacaktır.

İHALE 11 KASIM 2019’DA

Kandıra Cebeci, iki adete satılık dükkanın ihale tarihi ise, 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 10 ve 10:20 de yapılacaktır. İhale yeri ve ihale başvurusu; İzmit Sosyal Güvenlik Merkezi, Cumhuriyet Mah. Karayolu Sok. No:35 İZMİT /KOCAELİ adresinde yapılacaktır. 

50 BİN TL SATILIK DÜKKANIN İHALE METNİ İÇİN TIKLAYIN.. 

35 BİN TL KANDIRA CEBECİ SATILIK DÜKKANIN İHALE METNİ İÇİN TIKLAYIN...



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir