İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Dehşet Saçan Köpekler, Konut Fiyatlarını Etkiler Mi?

Dehşet Saçan Köpekler, Konut Fiyatlarını Etkiler Mi?

Dehşet Saçan Köpekler, Konut Fiyatlarını Etkiler Mi?

7 bin konut, 20 bin üzerinde nüfusuyla İzmit’in en seçkin mahallerinden biri olan Yahya Kaptan’da yıllardır yaşanan, bir türlü önlem alınamayan, dehşet saçan, saldırgan köpekler yüzünden konut fiyatları etkilenmeye başladı.

“DIŞI SENİ, İÇİ BENİ YAKAR”

Herkesin hayalinde oturmak olan Yahya Kaptan’da uzun yıllardır yaşanan köpek saldırıları yüzünden zor günler yaşanıyor. Neredeyse sokağa çıkamaz olan Yahyakaptanlılar, ne kadar isyan etselerde bu sorunun önüne geçemediler. Durum böyle olunca, son günlerde Yahya Kaptan’da sırf bu sorun yüzünden taşınmayı düşünenlerin sayısı arttı. Bir kesim oturmak için can atarken, bir kısımda sokağa çıkamadıktan sonra neden oturayım demeye başladılar.

GOOGLE’A “YAHYA KAPTAN KÖPEK” YAZIN…

Bizim amacımız Yahya Kaptan’ı kötülemek değil ama Yahya Kaptan’da ciddi bir sorun var. Her yerde başıboş köpekler ama ne hikmetse bu sorun yıllardır var. Neredeyse yaşanmaz hal aldı. İnsanlar Yahya Kaptan’da yaşamak isteseler ve Google ara motoruna  “Yahya Kaptan Köpekler” yazsalar ne demek istediğimiz anlamış olacaklar.

BELKİ ŞİMDİ DEĞİL AMA ÇOK YAKINDA…

Evet, şu anda belki konut fiyatları çok etkilenmiyor ama bu dehşet saçan, başıboş köpekler yüzünden konut fiyatları çok yakında etkilenmeye başlayacak. Bunu biz söylemiyoruz, bakın Yahya Kaptan en çok hangi haberlerle gündemde? Durum böyle olunca ve Yahya Kaptan’dan kaçış başlayınca, konut fiyatları etkilenmez kimse diyemez.  Eğer bu ciddi sorun çözülmezse, konut fiyatları olumsuz yönde etkilenir.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir