İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Corona (Korona) Kiralık–Satılık Yazlık taleplerini artırır mı?

Corona (Korona) Kiralık–Satılık Yazlık taleplerini artırır mı?

Corona (Korona) Kiralık–Satılık Yazlık taleplerini ARTTIRDI..!

HABER Murat HAMZAOĞLUDünyayı etkisi altına alan Corona (Korona) virüsü yaşamamızı büyük ölçüde etkide etkiledi. Evlerimize kapandığımız şu günlerde, Corona (Korona) virüsünün daha da uzun süreceği endişesi duyanları, yazlık, özellikle de müstakil, bahçeli yazlıklara yöneltti. Bunun en büyük belirtisi de, son günlerde Kocaeli, Kandıra sahillerinde bulunan yazlık yerlerin çok daha fazla olduğunu gösterebiliriz.

APARTMANLARDAN BÜYÜK KAÇIŞ VAR

Evlerimizden çıkmadığımız şu günlerde insanlar daha da uzun süreceğini düşünerek kendilerine çare aramaya başladılar. Özellikle apartmanlarda yaşayan ve belli bir yaşa gelmiş insanlar, yazın gelmesiyle evlerinde hapsolmak istemiyorlar. Hal böyle olunca bahçesi olan evler araştırmaya başladılar. Son günlerde de Kocaeli, Kandıra ilçesinde bulunan müstakil, bahçesi olan yazlık evler çok daha fazla sorulmaya başladı. Özellikle İstanbulluların çok iyi bildiği bu bölgeyi yakın takibe aldı dersek yanılmış olmayız.

KEFKEN, KERPE, CEBECİ ÖN PLANDA

Öncelikle şunu belirtmemiz gerekiyor ki, İstanbul-Kandıra, Karadeniz sahil mesafesi yaklaşık olarak 160 km, yani ortalama 2,5 saate Kandıra’nın en değerli turizm bölgeleri olan, Kefken, Kerpe, Cebeci, Kovanağzı, Bağırganlı’ya ulaşmanız mümkün. Bu bölgelerde de tam istenildiği gibi, bahçesi olan, tek katlı, iki katli yazlıklar var. Corona (Korona) virüsünden kaçmak isteyen, evden de dışarı çıkmak istemeyenler için bulunmaz bir nimet. Bölgeyi çok  iyi bilenler şimdiden yazlık kiralamak ve satın  almak için harekete geçtiler bile. Bunu söylerken, son günlerde bizlere gelen talepleri görerek söylediğimiz belirtmek isteriz.

YAZLIK FİYATLARI ÖZELLİKLERİNE GÖRE DEĞİŞİYOR

Kandıra’nın Karadeniz’e sahili olan bu turizm bölgelerinde gerek kiralık, gerekse satılık fiyatlar oldukça değişkenlik sergiliyor.  Yazlık kiralıklar genelde sezonluk verilmesine karşın, bu son durum  için günlük, haftalık, aylık kiralıklarda oldukça fazla talep görmesi beklenmekte. Sezonu olmamasına karşın, kiralık yazlıklar hiç yok denecek kadar az olduğunu da belirtmek isteriz. Belki de yazlık sahipleri bu yaz kendileri değerlendirecek diye düşünceleri olduğundan kiralık vermek istemiyor da olabilir. Örnek olarak Kerpe’de 1 aylık eşyalı kiralık yazlık 7.000 TL (Detaylı İnceleyin)

TÜM YAZLIKLAR İÇİN GEÇERLİ

Bizler, Kocaeli’ni iyi bildiğimiz için bu haberi yapıyoruz ama inanıyoruz ki, bizim gibi birçok yazlık yerler için geçerli olacaktır. Dünya Corona (Korona) virüsü ile büyük bir sınav veriyor. Herkes  kendi  başının  çaresine bakmaya çalışıyor. Bakıldığında hiç de mantıksız bir şey değil, yazlıkları bu şekilde değerlendirmek ama yinede bu çözümü birde sağlık anlamında konunun uzmanlarına danışmakta gerektiğini hatırlatmak isteriz. Koca bir yazı bu tür yazlıklarda geçirmeyi.

TAHMİNİ, KİRALIK VE SATILIK YAZLIK KALMAYACAK

Görünen o ki, şimdiden insanlar bu tür bir çözüm için arayışa girdilerse, yazlık sahipleri de bunu düşünerek, yazlıklarını kiraya vermeyeceklerdir. Kendileri veya aileleri için bu durumu kullanmak isteyeceklerdir. Tabi bu sadece tahmin ama insan neden böyle bir avantajı varsa, yazlığını kiraya vermek ister ki? Veya kiraya verirse, normal fiyatlarının ne kadar artıracaklar? Tabi bu sadece kiralık yazlıklar için, ya satılık yazlıklar! Corona (Korona) virüsü devam ettiği sürece, uzmanlar devam da edecek diyorlar, satılık yazlıkların fiyatları da el yakmaz mı?




Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir