İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Armadakent Satılık Daire SAHİBİNDEN 9,5 ŞİDDETİNE DAYANIKLI

Armadakent Satılık Daire SAHİBİNDEN 9,5 ŞİDDETİNE DAYANIKLI

“SAHİBİNDEN 9,5 ŞİDDETİNE DAYANIKLI..!” Armadakent Satılık Daire

Bildiğiniz gibi, Kocaeli Emlak Haber olarak ilginç emlak ilanlarını sizlerle paylaşırız. Yine bunlardan biri de “SAHİBİNDEN 9.5 ŞİDDETİN DEPREME DAYANIKLI ARMADA RESIDENCE 3+1 181 M2 ARA KAT” Başlıklı ilanı gördük ve yorumladık. Kavanlar İnşaat’tan, depreme dayanıklı, özel, ailesi için yaptığı site..!

“ARMADAKENT RESİDENCE’DA 9.5 ŞİDETİNE KADAR DAYANIR”

Deprem endişesi olmadan önce emlak ilan başlıklarında, “Deniz Manzaralı” veya “Adalar Manzaralı” gibi farklı ilan metinleri görürken, şimdilerde depremin yarattığı korkudan olacakı ki, sahibinden evini satmak isteyen bir vatandaş, “9.5 Şiddetine Kadar Dayanır” başlığını kullanmakta. Tabi, isteyen istediğini kullanabilir ama bu ve diğer açıklamalarında kullandığı cümleler bize ilginç geldi bakalım size de gelecek mi?

KAVANLAR DİĞER EVLERİ FARKLI MI YAPTI..?

Evi, Yahya Kaptan Armadakent Residence’da olan ilan sahibi; “SİTEYİ KAVANLAR KENDİ AİLELERİ İÇİN YAPMIŞTIR. DEPREME DAYANIKLI OLMASI İÇİN BİNA YAPIMINDA TEMEL SAĞLAMLAŞTIRMANIN YANISIRA BALKONA İLAVE KOLONLAR DA KONULMUŞTUR. BU SAYADE 9.5 ŞİDDETİNDE DEPREME BİLE DAYANIKLI HALE GETİRİLMİŞTİR.” Yazmış. Açıklamasında, Kavanlar İnşaat’ın yaptığı diğer Armadakent Evleri’nin dayanıksız mı olduğunu anlatmak istiyor, çok da anlamadık..!

ARMADAKENT RESİDENCE’DA Kİ EVİN FİYATI 850.000 TL

Tabi biz olaya esprili bir şekilde yaklaştık, “SAHİBİNDEN 9,5 ŞİDDETİNE DAYANIKLI” ilan farklı olduğu için sizlerle paylaşmak istedik. Merak edenler içinde belirtelim, ev 180 m2, 3+1, fiyatı da 850.000 TL. Yahya Kaptan Armadakent Residence’da bu ev satılır mı bilemeyiz ama deprem korkusu olan mutlaka bu evle ilgilenecektir.



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir